Projekti - uradi sam

Carp Boat (brod za prihranu) vs JABO 2

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Na sledećem video snimku možete pogledati još jedno poređenje šaranskog broda za prihranu i razvlačenje sistema daljinkim putem sa brodom marke JABO 2.  Na servis je stigao ovaj primerk broda pa posle popravke je urađen mali test upravljivosti i samo poređenje snage ova dva broda kao i njihove realne veličine. Jabo 2 ima 2 dc motora 540 klase i ugrađen sonar koji ne služi skoro ničemu jer ima unapred ucrtane detalje a ne pokazuje stvarno stanje pod vodom pa je stoga i neupotrebljiv. Brod je urađen u fabrici, od plastike. Osim brzine deluje dosta nestabilno na vodi po malom vetru a po malo jačem vetru imam utisak da bi se prevrnuo i isao maltene u nazad ako bi se vozio u veta i vučući sistem. Skoro nemoguća misija za ovaj brodić

 

 


Carp Boat GPS - Brod za prihranu i razvlačenje mamaca

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Ribolovački brodovi su danas standardna oprema većine ribolovaca. Njihova prednost je neuporediva u odnosu na tradicionalne metode hranjenja ribe raketom. Raketom se može lepo napraviti spod na manjim daljinama, sve preko 80 metara postaje veoma naporno i sporo i manje je precizno. Najčešći i najpraktičniji način prihrane posle rc brodića je raketa ili spomb:

Međutim, ako tog dana kada ste na pecanju želite odmor, jedino Vam može pomoći brodić. Nosivost ovde opisanog broda je do 5 kg hrane bilo da se radi o kukuruzu, peletima ili boilama. Najteži deo posla je da se natovari hranom i spusti u vodu, sve ostalo je ili automatizovano ili veoma lako upravljivo putem daljinskog upravljača. Uz brod dobijate radio stanicu sa kojom možete upravljati kretanjem, brzinom kretanja, voziti ga napred ili unazad a po stizanju na mesto razvlačenja i hranjenja ispustiti hranu zajedno sa sistemom na koji pecate. 

Mi u ponudi imamo 2 verzije broda, jedan sa dc motorom tj fabrička izvedba broda do 70w snage, a druga je izvedba sa motorom do 1.2kw snage i to motorom koji nema četkice, više efikasnim i mnogo dugotrajnijim od fabričke verzije. Slobodno se može reći da na tržistu rc brodova za prihranu ne postoji jača i dugotrajnija verzija broda. Od skora smo u prilici da Vam ponudimo verziju broda koja poseduje GPS putem koga možete prihranjivati stalno na isto mesto bez postavljanja markera. Brod će otiči na zadato mesto bez Vaše pomoći, po stizanju zaustaviti se ili ga vi prekinete ispraznite komoru pa nastavite na sledeće zadato mesto potpuno automatski, a po završetku klikom na dugme pozvati brod da se sam vrati na mesto dakle je krenuo. Na video snimku ispod možete pogledati uporedni test 2 broda, jedan je poznati brod PRISMA koji ima ugrađen GPS  i 2 dc motora a drugi brod je naša izvedba broda za prihranu i razvlačenje sa brushless motorom snage do 1.2kw. Pogledajte snimak:

Bait boat - Carp, camac za prihranu 2x veći

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Ovom prilikom smo hteli da Vam ponudimo jedinstveno rešenje broda za prihranu i razvlačenje udica. Od osnovnog modela se razlikuje po mnogo čenu:
- veličina je 2x povećana
- ugrađen brushless motor snage 2400 W (osnovna verzija oko 1200W) - vodeno hlađenje
- ESC sa vodenim hladjenjem snage 120A
- radio stanica 9 kanala dometa 2 KM, digitalna sa računarom
- osvetljenje 2x 300 lumena
- posebno otpuštanje za 3 štapa
- li-po baterija 3s 5000mah u kompletu doleze 2
- punjac za li-po baterije sa balanserom

 

Brod za prihranu i razvlačenje - Ribolov

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna


S1050208U našoj radionici od skora izrađujemo kompletno rešenje za ribolovce. Brod za razvlačenje i prihranu za ribolov. Ovi brodovi su atraktivnog izgleda i veoma popularni u svetu zbog količine prenosa hrane, izdržljivosti i funkcionalnosti. U ponudi će se naći različite kombinacije ovih brodova. Osnovna verzija ce biti urađena sa sledećim funkcijama:

- nošenje hrane na određeno mesto u dve odvojene komore približnog kapaciteta od 1.5kg do 2kg po komori
- nošenje - razvlačenje udica do mesta ispuštanja hrane
- funkcija kretanja levo - desno, napred - nazad
- Domet ovakvog broda zavisi od ugovorene stanice i krece se od 300m do 1500mNa slici iznad se nalazi korito koje nije finalno završeno nego je u fazi izrade. Uskoro snimak i slike kompletnog i u akciji.

 


Brod sa 1 motorom zavrsen.

Projekat broda za ribolov - katamaran

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

U PRODAJI KOMPLETNI BRODOVI SA SVOM OPREMOM ZA PRIHRANU I RAZVLAČENJE. UKOLIKO ŽELIZE DA DOBIJETE OVAKAV BROD KONTAKTIRAJTE NAS I OSTAVTE VAŠU REZERVACIJU. 065/33 99 363

CENA KOMPLETNOG BRODA  300 EURA.

 


 
---

Brod za prihranu i razvlacenje mamaca 1200w snage 10x jači od fabričkih

img_0667-(large)

Opširnije...
 KONFIGURACIJA BRODA NA OVOM LINKU!!!

Komplet sadrži:

- Brod za prihranu
- Radio stanicu 6 ch domet do 800m   2.4ghz (nema mešanja sa drugim stanicama)
- Baterija 12v 7AH  
- Punjač 220v/18v
- Punjač 12v/18v
- Motor tip 540 12v jedan snage od 70w pri gasu 70 do 80% - oko 150w na 100% gde se mora hladiti posle 5 minuta vožnje i ne preporučuje se vožnja punim gasom zbog životnog veka motora
- Merač napona
- Zaštita propelera od trave i najlona
- Nosivost 2 x 2.5kg
- Težina kompletnog bez hrane oko 8kg
- Dimenzije 68cm x 48cm visina oko 20cm
- Mane (nije fabrička izrada - odnosi se na izgled)  

Prednosti:


Jeftini zamenski delovi
Neograničene mogućnosti nadogranje 


1. Mogućnost nabavke sonara dometa od 180 do 250 metara. 130eura
2. Druga konfiguracija za brushless motorom 350 eura (prednist dugotrajniji motor i manja potrošnja struje, nema ograničenja po pitanju brzine vožnje, podjednako dobar za tekuće i stajaće vode. Snaga motora 1200w)
Mogucnost izrade torbe za nosenje - 70 eura 


Uskoro i gps navigacija. 

CENA IZRADE BRODA JE 300 EURA, KORITO JE OD POLIESTERA, (VLASNICI PLASTIČNE VERZIJE SE POSLE 2 DO 3 GODINE ŽALE NA PUCANJA), POLIESTER JE TRAJAN MATERIJAL OD KOGA SE PRAVE KORITA ZA BRODOVE POSTOJAN JE I NA SUNCU ALI GA NE TREBA PRETERANO IZLAGATI (KAD NIJE U UPOTREBI ODLOZITI U HLADOVINU), NEKI ROK TRAJANJA JE OKO 15 GODINA PA I VIŠE. SVI DELOVI SU IZMENLJIVI, POJEDINAČNI I JEFTINIJI OD FABRIČKOG MODELA KOD KOGA ZAMENA MODULA ZA POKRETANJE I UPRAVLJANJE KOŠTA DO 170 EURA.

Postoji mogućnost nabavke sonara dometa preko 150 metara. Cena 130 eura. 
sonar

Beli brod za razvlacenje.