Štampanje
Email

Dolly - slajder za DSLR aparate

Rejting Još uvek neocenjen
Modifikator cena:
Prodajna cena sa popustom
Prodajna cena250,00 €
Popust
01-na-stanju.png

Opis

Dolly slajder sa više mogućnosti, idealno za snimanje videa i pravljenje time laps fotosnimaka ili 360 stepeni timelap-a. Nosivost dolly-ja je do 10kg, nije još uvek testirana maksimalna moguća tezina ali može biti i preko 20kg.  

Karakteristike

Opcije elektronike

1. podesavanje duzine koju prelazi u mm
2. podesavanje vremena za koje ce tu dizinu preci
3. podesavanje okidanja na zadatoj duzini ukoliko ostavite 1 slajder ne zastajkuje vec radi konstantno kretanje po zadatoj duzini i vremenu pogodno za video snimanje, ili ako postavite da 1000 mm predje za 3600 sekundi (1h) i ima 500 okidanja (sami birate sve ove vrednosti kroz meni), znaci da ce sam da proracuna na koliko milimetara se zaustavlja okine sliki i krene dalje i tako 500 puta na duzini od 1m i vremenu od 1h. 
Ova opcija je pogodna kod timelaps slikanja. 
4. mogucnost odabira da li da ide na levo ili desno

Sam dolly moze da se krece po sinama ili ravnim povrsinama, parket, hale podovi. . . Sve sto je ravno nije vezan za sine.

Ukoliko zelite da 3kg vozite pod uglom od 80stepeni navise nanize i to moze da uradi na drugaciji nacin i naravno po sinama duzine 2m i 1m ili po vazem izboru, sine mogu biti definisane na vas zahtev. Maksimalini nagib po kome bi mogao da se melje ili spusta ne bi smeo da bude veci od 88 stepeni! Takodje moze da se namesti da moze da radi snimanje 360 stepeni u krug na zadato vreme i opet da radi okidanje slika ili video simanje.

Komentari

Zadnje pregledani

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Sada možete napisati (kratak) komentar....(min. 100, maks. 2000 karaktera)
Prvo: Ocenite proizvod. Izaberite ocenu između 0 (slabo) i 5 zvezdica (odlično). Ocene:
Napisanih karaktera:

Pretraga sajta

Prijava na sajt

Loader